Landelijke tuin met zwembad - Lochristi

Deze onderhoudsvriendelijke tuin is een prachtige mix van diverse plantensoorten die samen een aantrekkelijke en gevarieerde omgeving creëren. Langs de paden en tussen de borders ziet u een verscheidenheid aan kleuren, vormen en texturen. De tuin bevat een aantal opvallende kenmerken, zoals de Canadese kornoelje, die levendige rode takken heeft, en de sierlijke Sierpeer, die in het voorjaar overladen is met witte bloesems. De Venijnboom voegt structuur en groenblijvendheid toe, terwijl de Japanse zegge voor een sierlijke bodembedekking zorgt met zijn gestreepte bladeren.

Lees meer

Webshop

Heeft u leuke ideetjes opgedaan? Een mooie haag, struik of boom gevonden?
Neem dan zeker eens een kijkje in de online webshop.

De gewenste planten kunt u tevens toevoegen aan "Mijn Tuingids".
Zo krijgt u het hele jaar door advies en tips om uw planten te verzorgen.

Welkom op Uw Tuingids!

Van oudsher is een tuin een gegeerd goed. Eeuwen geleden lieten keizers en koningen prachtige tuinen aanleggen om mee te pronken. In onze moderne tijd is het aanleggen van een mooie tuin al lang geen privilege meer van kasteelheren en koningen. Met het juiste gereedschap en het juiste advies kan iedereen met een gezonde dosis groene tuinkriebels aan de slag en een prachtige tuin maken. Of u nu een stadstuintje of een grotere tuin hebt, op Uw-Tuingids.be zit u goed!

Over ons
 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.