Momenteel is het plantseizoen voor planten met blote wortel en kluit voorbij. Vanaf november zijn deze terug beschikbaar. Wenst u toch nu te planten, dan hebben we een assortiment in pot of airpot beschikbaar. Deze kunnen het hele jaar door geplant worden.

Inspiratietuin - Romantische tuin met vijver te Zaffelare

In deze prachtige romantische tuin is een harmonieuze samensmelting van planten en kleuren te bewonderen. De natuurlijke schoonheid van elke plant draagt bij aan de rustgevende sfeer. De verschillende soorten Hydrangea geven een harmonieus samenspel van kleuren en vormen, waarbij elke variëteit zijn eigen unieke charme toevoegt. De tuin wordt verder aangevuld door andere prachtige planten, zoals de Spirea met zijn delicate bloemen, Hosta met zijn hartvormige bladeren, en een scala aan andere bloeiende planten en bomen, zoals Paeonia, Buddleja davidii, en Magnolia. Samen vormen ze een romantisch toevluchtsoord waar de schoonheid van de natuur wordt gevierd en bewonderd.

De volledige lijst van planten kunt u onderaan op nummer terugvinden.

 

Bekijk hier de video

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.